[NEW BALKAN – PREDAVANJE] Kako postati uspješan umjetnik

[NEW BALKAN – PREDAVANJE] Kako postati uspješan umjetnik

Imate želju postati slavan i uspješan umjetnik no ne znate kojim putem krenuti kako bi to ostvarili? Možete se educirati na tu temu na predavanju članice Vijuge, uspješne umjetnice Teodore koja će 20.10.2020. održati predavanje na temu Kako postati uspješan umjetnik koja je istovremeno i predstavljanje njene elektronske knjige-priručnika na istu temu. Cilj je pomoći vama mladim umjetnicima da izgradite svoju karijeru i počnete zarađivati od umjetnosti. Svojim savjetima želi olakšati put do uspjeha, pomoći vam da postavite svoje ciljeve, kako da konkurirate na domaćem i stranom tržištu, važnost medijske pažnje i mnoge druge savjete kako bi izgradili potrebno samopouzdanje da započnete i krenete na taj put uspješnosti. 

Inače, Teodora izlaže godinama u zemlji i inozemstvu, osvojila je više međunarodnih nagrada za slikarstvo na natjecanjima diljem svijeta,… Ukoliko se želite bolje informirati o Teodori, možete posjetiti njen profil na Vijugi: Teodora. Također, možete pregledati njene nagrade, priznanja i publikacije pod linkovima na njenoj stranici.

Svakako nam se priključite ukoliko želite saznati više o tome kako postati uspješan umjetnik, nećete zažaliti! Vidimo se 20.10.2020. u 18 sati na linku koji ćemo poslati u samoj prijavi.

predavanje možete pratiti i preko ovog linka 

 

Comment ( 1 )

  1. [DIJELIMO SREĆU] Andjela Simonović - Prime Vijuga
    […] sudjelovati na predavanju Feminizama i  žene u umjetnosti”  a u utorak na predavanje “Kako postati uspješan umjetnik“ . Kako nebi stali na tome ovaj tjedan vam  predstavljamo odličnu umjetnicu Andjela […]

[VIDEO KONFERENCIJA] Čitanje najboljih pjesama - NAJAVA Saznaj više
+ +